FETÖ'nün Yeni Talimatı Ortaya Çıktı

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra FETÖ'nün faaliyetlerini devam ettirdiği ve yeniden oluşum sürecine girdiği ortaya çıktı.

11.10.2018-08:06 - (Son Güncelleme: 11.10.2018-07:57) FETÖ'nün Yeni Talimatı Ortaya Çıktı

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra FETÖ'nün faaliyetlerini devam ettirdiği ve yeniden oluşum sürecine girdiği ortaya çıktı. Kanlı Darbe girişimi sonrası bütün evleri deşifre olan FETÖ, yeni adres bulmakta zorlanıyor. Örgüte ait ev sayısının erkeklerde yüzde 94, kadınlarda yüzde 81 azaldığı belirtiliyor. Saklanacak yer bulamayan kansız FETÖ örgütünün şimdi de öğrenciler üzerinden kiralık ev arayışı içine girdiği ortaya çıktı. Örgüt üyelerine evlerde 3-4 kişi kalmaları için de talimat verildi.

EVLERDE 3-4 KİŞİ KALSIN TALİMATI

Evlerde ortalama 3-4 kişinin kalması ve bir örgüt üyesinin en fazla iki evden sorumlu olması gerektiği ortaya çıkan konuşmalarda ifade ediliyor. Öğrencilerin deşifre olmasının önüne geçmek amacıyla devlet yurtlarına yönlendirilmesi gerektiği de belirlendi. Mezun olan kişilerin bu evlere girmesinin yasaklandığı anlaşılıyor. Ayrıca ayda iki kez evlerde kamp yapılması ve örgüt üyelerine gerekli talimatlandırmaların yapılmayı sürdürmesi gerektiği ifade ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal