Fatma Mavi Bahçelievler'de Patlamaya Değil Cinayete Kurban Gitti

Bahçelievler'de patlamada öldüğü söylenen Fatma Mavi'nin aslında sevgilisi tarafından önce boğularak sonra da yakılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

02.11.2020-13:57 - (Son Güncelleme: 02.11.2020-14:05) Fatma Mavi Bahçelievler'de Patlamaya Değil Cinayete Kurban Gitti

Bahçelievler'de yakın zamanda meydana gelen patlamada öldüğü belirtilen Fatma Mavi'nin asıl ölüm neden kan dondurdu.

Fatma Mavi bilinenin aksine patlamaya değil cinayete kurban gitti.

Yakın zamanda İstanbul Bahçelievler'de, bir patlama yaşanmış ve bu patlamada Fatma Mavi'nin yaşamını yitirdiği bildirilmişti.

Emniyet ekiplerinin aktardığı bilgiye göre Fatma Mavi'nin Ergin A. tarafından boğularak öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığı ortaya çıktı. 

Kıskançlık nedeniyle İstanbul'da 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin önce boğularak öldürüldüĞÜ sonra da cesedinin yakıldığı belirlendi.

Katil zanlısı Ergin A., ''Fatma'yla aramızda kıskançlık tartışması çıktı. Kendimi tutamadım. O an cinnet getirdim ve Fatma'yı ellerimle boğdum. Benzini dökerek evi ateşe verdim, Fatma'yı da yaktım'' açıklamasıyla polisi şoka uğrattı.

Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Mahmutbey Caddesi 4'üncü Sokakta 5 katlı bir apartmanın ikinci katında yaşanan olayda 31 yaşındaki Fatma Mavi'nin cesedi tespit edilmişti.

Bunun üzerine Fatma Mavi'nin 'gaz sızıntısı' sebebiyle öldüğü aktarılmıştı fakat Mavi'nin ölümünün perde arkası gün yüzüne çıktı.

Ergin A., sorumlusu olduğu vahşeti şöyle açıkladıı:

''Gece Fatma ve yanında bulunan 2 kadınla buluşup Taksim'e gittik. Sabah 07.00 sıralarında olayın yaşandığı eve geldik. Başka bir kadın yüzünden bu sırada Fatma'yla aramızda kıskançlık tartışması çıktı. Kendimi tutamadım. O an cinnet getirdim ve Fatma'yı ellerimle boğdum.


Sonra Ali İlkay S., adlı arkadaşımı çağırdım. Benzin istasyonuna gittik. Ona para vererek benzin aldırdım. Sonra eve geldim. Ali çıkmadı yukarı. Ben daha sonra benzini dökerek evi ateşe verdim. Fatma'yı da yaktım.''

Ergin A., ifadesinin ardından gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal