Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu Konuşması İle Şoke Etkisi Yarattı!

Gazeteci Fatih Portakal, CHP'deki liderlik tartışmalarına ilişkin konuştu ve Kemal Kılıçdaroğlu'na şoke eden ifadelerle yüklendi.

27.06.2018-11:22 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-11:26)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran seçimlerine Millet İttifakı içinde yer alarak girdi. Milletvekili seçimlerin oyların 22.6’sını alan Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP’de liderlik tartışmaları başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında 24 Haziranda ağır bir yenilgi daha alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarına ilişkin konuştuğu basın toplantısında kullandığı ifadelerle partililer dahil herkesi şaşkına çevirdi.

"Seçimin tek kaybedeni AK Parti'dir" şeklinde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, partisini başarılı bulduğunu ifade etmiş istifa etmeyeceği yönünde demeçlerde bulunmuştu.

FOX Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarına ilişkin konuştu.

"ARTIK UMUT VERMİYORSUNUZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun üst üste 9 seçim kaybettiğinin altını çizen gazeteci Portakal, "Artık umut vermiyorsunuz" şeklinde konuştu.

Sunucu Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu’na bu sözlerle yüklendi:

"Kişiliğine lafım yok liderlik vasfını konuşuyorum. 9. kez yenilen bir CHP’den bahsediyoruz. Yüzde 22’lik bir oy oranına sahip. Henüz umut veremiyorsunuz. Önemli olan oy oranına bakmak. Henüz değil, artık umut veremiyorsunuz. Heyecan da veremiyorsunuz Sayın Kılıçdaroğlu"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal