Komedyen Atalay Demirci'nin Davasına Devam Edildi

FETÖ'den tutuklu olan komedyen Atalay Demirci'nin mahkemesinin görülmesine devam edildi. Bir tanığın cemaat yurdunda gösteri yaptığını iddia etmesi üzerine Demirci hatırlamadığını söyledi. Mahkeme 1 Kasım 2018 tarihine ertelendi.

27.06.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-11:08) Komedyen Atalay Demirci'nin Davasına Devam Edildi

FETÖ'ye dönük devam eden soruşturmalar çerçevesinde "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" ve "silahlı terör örgütü üyeliği" suçlarından tutuksuz yargılanan komedyen Atalay Demirci'nin yargılanması sürdü. Ankara 19. Ağır Ceza Mahkemesin tarafıdnan görülen davaya, Demirci ile avukatı ve akrabaları geldi.

"HERHANGİ BİR ŞEY HATIRLAYAMADIM"

Mahkeme Başkanı Cem Boztaş, bir önceki ara karar çerçevesinnde dosyaya gelen evrakları okudu. Boztaş, FETÖ soruşturmaları çerçevesinde ifadesi alınan Erdinç K.'nın, "Atalay Demirci, Konya'da cemaate bağlı bir yurtta yapılan programda gösteri yaptı" dediğini söyledi. Erdinç K.'nın bu sözleri sorulan Demirci, "Bana okumuş olduğunuz Erdinç K. ile alakalı herhangi bir şey anımsayamadım" dedi.

DAVA ERTELENDİ

İfadelerin alınmasının sonrasında ara kararını duyuran mahkeme heyeti, ifadesi alınmayan tanıkların bir sonraki duruşmada dinlenilmesine ve Demirci'den alınan dijital materyaller ile alakalı bilirkişi raporunun beklenilmesine hükmetti. Mahkeme, duruşmayı 1 Kasım 2018'e erteledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal