Fakir Evlere Bin Lira Dağıtan "Hızır" Bu Defa Başakşehir'de Ortaya Çıktı

Geçen ay Beyoğlu Hasköy'de gecekondulara içinde bin lira olan zarflar atan hayırsever, bu defa da Başakşehir'e bağlı Şahintepe'de ortaya çıktı. Mahallelilerin "Hızır" adını verdiği hayırseverin kim olduğu halen bilinmiyor.

11.03.2019-11:51 - (Son Güncelleme: 11.03.2019-11:44) Fakir Evlere Bin Lira Dağıtan "Hızır" Bu Defa Başakşehir'de Ortaya Çıktı

Beyoğlu Hasköy'de geçen ay çoğunluğu gecekonduların olduğu evlerin kapılarının altından içinde bin TL olan zarflar bırakan kişiler bu defa Regaip Kandili gecesi Başakşehir'e bağlı Şahintepe'de meydana çıktı. Mahallelilerin "Hızır" ismini verdiği hayırsever adına çok sayıda eve para dolu zarf atan kişiler DHA kameraları tarafından kaydedildi.

Zarfları alanlar hayırsever için "Allah razı olsun" derken, içerisinde bin TL olan zarfın üstündeki notta, "Paylaşmanın asaletini, bencilliğinin çirkinliğine değişmeyen bir kardeşiniz olarak, sizden dua edecek kimsesi olmayanları duanıza dahil etmenizi ve bu gece kapınıza gelmeme vesile olanlara dualarınızda yer vermenizi bütün kalbimle isterim. Hayırlı kandiller" yazdığı bildirildi.

KİM OLDUĞU HALEN BİLİNMİYOR

Hasköy'de geçtiğimiz ay geceleri 3 defa gidip para dağıttıran kişiye mahalleli, "Hızır" ismini vermişti. O iş insanının hala kim olduğu bilinmiyor. Para dağıtanların bu defa adresi ise Başakşehir'e bağlı Şahintepe Mahallesi oldu. Gece lüks araçlarla mahalleye gelenler ardından ikişerli halde dağılıp sokaklarda daha önceden tespit ettikleri evlere içinde bin TL olan zarfları dağıttı. Regaip kandili gecesi dağıtılan parayı sabah uyandıklarında fark eden vatandaşlar ise şaşkınlıklarını saklayamadı.

Kimisi okur yazarlığı olmadığı için paraya dokunmazken kimisi ise zarfı alarak, gönderen kişi için dualar etti. Zarfları dağıtanlar ise, bir anda karşılarında gördükleri DHA muhabirinin "Kim bu hayırsever. Herkes merak ediyor" sorusuna cevap vermeyerek, başka sokaklara girdiler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal