Evlenme Vaadiyle Damat Adayını 55 Bin TL Dolandırıp Kaçtı

Samsun’un Bafra ilçesine evlenmek vaadi ile giden bir kadın, damat adayını 55 bin TL dolandırarak kaçtı.

21.08.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 21.08.2020-17:31) Evlenme Vaadiyle Damat Adayını 55 Bin TL Dolandırıp Kaçtı

Üç gün önce meydana gelen hadisede, bir tanıdığının Çorum’da bir kız olduğunu ve evlenebileceğini anlatması üzere ailesiyle beraber Çorum’a giden damat adayı A.K (27), orada tanıştığı gelin adayı S.Ç.’nin(22) ailesi diye tanıştırdığı şahıslarla görüşüp 20 bin TL başlık parasında anlaştılar. 20 bin TL başlık parasını veren A.K. ile ailesi gelin adayı S.Ç.’yi de yanlarına alıp Bafra’ya gittiler.

NİKAH GÜNÜNÜ BİLE ALDILAR

Evlilik hazırlıklarına başlayan A.K. ile ailesi pazar günü için nikah tarihi aldılar. Düğünden önce kuyumcuya giderek 35 bin TL değerinde bilezik alarak evlenecek olan S.Ç.’nin koluna taktılar.

HASTANENİN TUVALETİNDEN KAÇTI

Alışverişten eve geldiklerinde gelin adayı S.Ç. hasta olduğunu, hastaneye giderek muayene olmak istediğini belirtmesi üzerine A.K. ile beraber hastaneye giderek muayene için kayıt oldular. Bu sırada tuvalet ihtiyacı olduğunu söyleyip hastanenin tuvaletine giden S.Ç., orada hastaneden kaçtı.

Bir müddet sonra tuvalete gidip bakan A.K, gelin S.Ç'yi tuvalette bulamadı. Kaçtığını fark eden A.K. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine gidip şikayetçi oldu.

Olayla alakalı emniyet inceleme başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal