Eurobike Bisiklet Fuarı'na Yoğun İlgi

Türk bisiklet üreticileri, "Eurobike Bisiklet Fuarı"nda yoğun ilgi gören ürünlerinin beğenilmesinden memnun kaldı.

06.09.2019-12:57 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-12:40)  Eurobike Bisiklet Fuarı'na Yoğun İlgi

Dünyanın en sayılır bisiklet fuarlarından biri olan ve Almanya’nın Friedrichshafen şehrinde gerçekleştirilen fuar, dünyanın her yerinden ziyaretçiye açık.

Ümit Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özgül konuyla ilgili yaptığı açıklamada fuarın, ihracat için önemli bir rol oynadığını bunun da sektör için çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"6 yıldır bu fuara katılıyoruz. Bu sene verimli geçtiğine inanıyorum.Talepler şu an için iyi gözüküyor." 

Kron Bisiklet Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Okan Durmuşoğlu ise bahsi geçen fuarın Türk firmalarının markalarına değer katabilmesi ve kendilerini geliştirebilmesi açısından önemli bir ayrıntı olduğunu söyleyerek şunları ekledi:

"Türk firmalarının bu fuarı gelip görmesi ve burada kendilerini göstermesi gerekiyor. Türkiye bisiklet sektörü olarak 2 yıl içerisinde Avrupa'ya çok yüksek adetlerde bisiklet satmayı hedefliyoruz." 

Korel Bisiklet Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz ida Eurobike Bisiklet Fuarı'na birçok Türk bisiklet firmasının dahil olduğunu vurgulayarak, "Türkiye, bisiklet sahasında sesini duyurmaya başladı. Türkiye’nin yolunu aydınlatması için yapılması gereken tek şey ihracat, mutlaka ihracat yapmamız lazım." dedi.

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal