Esra Albayrak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cezaevinden Yazdığı Mektubu Okudu

Esra Albayrak, katıldığı bir etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cezaevinde yazdığı mektubu ilk kez okudu.

20.06.2018-12:29 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-12:30)

Esra Albayrak, Üsküdar Tenzile Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Hidiv Kasrı'ndaki mezuniyet törenine onur konuğu olarak katıldı.

Burada katılımcılara seslenen Albayrak, bir öğrencinin hayatındaki en etkili insanın öğretmenler olduğunu ifade ederek, öğretmenlerin Nurettin Topçu’nun ifadesi ile "genç ruhları işleyen karakter yapıcılar olduğunu" dile getirdi.

"Adeta bir demirci ustası gibi onları örsünüzde döverek işleyen öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız" ifadelerini kullanan Esra Albayrak, şu şekilde ifadelerini sürdürdü:

"İmam Hatip Lisesi mezunu olarak, arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Bu sene mezun olan 350 kıymetli arkadaşıma. Çok şanslısınız çünkü Türkiye’nin siyasi hayatından en çok etkilenen okullardan birisinden mezun oluyorsunuz’’ diyen Esra Albayrak ‘’Fakat bu etkiye rağmen geleneğini hiç bozmadan başarılı çizgisini sürdürmüş bir gelenekten söz ediyorum. Arkadaşlar, başlangıcında merhum Tevfik İleri gibi büyük devlet adamlarımızın olduğu, çok kıymetli Sadettin Ökten hocamız gibi değerli ilim insanlarımızın olduğu bir zincirin son halkalarısınız siz. Bunun farkında olmanızı istiyorum, ve bununla gurur duymanızı istiyorum. İmam Hatip Lisesi mezunu olmak önemli bir sorumluluk. Bu okullarda okuyan öğrenciler geniş bir ufukla Türkiye'ye ve dünyaya bakması gerekir" şeklinde konuştu.

Esra Albayrak, babası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cezaevinden yazdığı mektubu da okudu. Cezaevinden yazılan mektup, katılanları derinden etklerken, sosyal medya da büyük ilgi gördü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal