Eşini Öldüren Adamın Savunması Şaşırttı: Facebook Açma Dedim

Kastamonu'da dini nikahlı eşini bıçaklayarak öldüren adamın savunması şaşırttı. Cani adam mahkemede, eşine Facebook hesabı açmamasını söylediğini bu nedenle onu öldürdüğünü söyledi.

18.04.2019-17:57 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-14:34) Eşini Öldüren Adamın Savunması Şaşırttı: Facebook Açma Dedim

Kastamonu'da, dini nikahlı eşi Pınar Çelik'i (38) boğazını keserek öldürdüğü iddiası ile tutuklanan Gencay Gökcen'in (33), yargılanmasına başlandı. Daha önce bazı dizilerde figüranlık yapan sanık Gökcen, Pınar Çelik'in Facebook'ta başka erkeklerle görüştüğünü fark ettiğini iddia ederek, "'İlk önce elime geçen merdane ile 2-3 defa vurdum. Aklını başına alsın istedim, hakarete devam edince elime geçen bıçakla ona vurdum" dedi.

Olay, geçen sene Mayıs ayında Araç ilçesine bağlı Yeşilova köyünde oldu. Gencay Gökcen, ağabeyi ile 13 sene evli kalmasının ardından boşanan 4 çocuk annesi Pınar Çelik ile dini nikahla yaşamaya başladı. Gencay Gökcen, evde meydana gelen tartışmada Pınar Çelik’i, boğazını keserek katletti. Tutuklanan Gencay Gökcen, hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘canavarca duyguyla kasten öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

‘FACEBOOK AÇMA DEDİM’

İlk defa hakim karşısına çıkan tutuklu sanık Gencay Gökcen, savunmasında, Pınar Çelik’in Facebook üstünden başka erkeklerle görüştüğünü fark ettiğini iddia ederek, “Olay gecesi bu nedenle tartıştık. ‘Facebook açma’, ‘kafa yapıcı haplar içme’ dedim. Sabaha karşıydı, mutfağa gittim, sigara yaktım. İşin içinden çıkamıyordum. Yanıma geldi, bana küfür etti. Yüzüme tükürdü. Ya ben ölecektim, ya da kafayı yiyip tımarhanelik olacaktım. Ben o gün bitiktim, film kopmuştu. İlk önce elime aldığım merdane ile 2-3 defa vurdum. Aklını başına alsın istedim. Halen bana karşı hakareti sürdürünce, elime aldığım bıçakla ona vurdum. Daha sonra çocuklar görmesin diye yerde üstünü örtü ile örttüm. Jandarmayı arayarak olayı aktardım. Jandarma hatta yolu bulamadı, ben onları yoldan alarak eve getirdim” dedi.

Duruşma, tanıkların dinlenmesi ve eksik belgelerin tamamlanması için ertelendi.

DİZİLERDE FİGÜRANLIK YAPMIŞ

Gencay Gökcen'in İstanbul ve Kocaeli’de ikamet ettiği senelerde, ‘Bir Zamanlar Osmanlı’ ve ‘Kurtlar Vadisi’ gibi dizilerde figüran olarak rol aldığı öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal