Erken Seçim Sonrası İlk İttifak Görüşmesi

Hüda Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ile Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu erken seçim ittifakına yönelik Ankara'da bir araya gelecek.

19.04.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-12:27) Erken Seçim Sonrası İlk İttifak Görüşmesi

Hüda Par lideri Zekeriya Yapıcıoğlu, gelecek hafta Ankara'daki Genel merkezlerinde Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya geleceklerini açıkladı. Toplantıda 24 Haziran'da yapılacak genel seçimin konuşulacağı açıklandı.

KRİTİK GÖRÜŞME

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 24 Haziran erken seçim kararı ardından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve diğer partilerle seçim için görüşmelerinin olup olmadığı sorusuna “Biz diyaloğa açığız. Herkesle görüşeceğiz. Şu anda muhalefetteki partilerle de görüşeceğiz. Gül ile bir fırsat olduğu takdirde görüşeceğiz” yanıtını vermişti.

Son gelen bilgilere göre, seçim kararının sonrasında ittifak görüşmelerinin başlayacağını açıklayan Temel Karamollaoğlu, Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile Ankara’da görüşme gerçekleştirecek.

İYİ PARTİ-SAADET PARTİSİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ, YSK'nın İYİ Parti'nin erken seçime girmesini önlemesi durumunda "DP ve Saadet ile birlikte gireceğiz muhtemelen…” şeklinde açıklama yaptı.

Kongrelerin yapıldığını belirten Ümit Özdağ, "“Yasaların gereklerini yerine getirmiş durumdayız. İYİ Parti seçime mutlaka girer" diyerek seçime girememe gibi bir tedirginlik yaşamadıklarını belirtti.

Ayrıntılar Geliyor...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal