Erdoğan'ın Teşhisi Doğru Çıktı: CHP Tezek Demektir

CHP yöneticilerinin Erdoğan'a ve ailesine ettikleri galiz küfürlerin ortaya çıkmasıyla cumhurbaşkanının iki yıl önceki teşhisi tekrar hatırlandı. Yapılan hakaretlerin ardından Erdoğan'ın "CHP tezek demektir" sözü akıllara geldi.

15.06.2020-10:40 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-12:15) Erdoğan'ın Teşhisi Doğru Çıktı: CHP Tezek Demektir

Cumhuriyet Halk Partisi yöneticilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde paylaştığı hakaret içerikli paylaşımlar ortaya çıktı. Siyasette kin ve nefretten beslenmeye çalışan CHP yöneticileri her alanda bu politikasına devam ediyor.

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olan İdil Soydan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Şu Tayyip ......... maçın ortasında kalp krizi geçirip ölse..." ifadelerini kullanırken, başka bir paylaşımda da "Bu fırsat da kaçtı, bir dahakine ölür inşallah." dedi.

Öte yandan CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Güven Özdemir de yaptığı bir paylaşımda, "O değil de Recep Tayyip Erdoğan stadından ............. tadı bir başka oluyor. Şimdi takımına sonra da kendisine." ifadelerine yer verdi. Ayrıca, 'Avukat' titrine sahip olan Özdemir'in kullandığı bu üslup da  taşıdığı kutsal değerlere ihanet ediyor.

BALIK BAŞTAN KOKAR!

Bu durum ise balığın baştan koktuğunu gözler önüne seriyor. CHP'de en alt kademeden en üst kademeye kadar her birim ve yetkili, siyasette kin ve nefret söylemlerine devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal