Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den İstanbul Seçimi Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İstanbul seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Dönmez seçimlerde enerji bakımından bir aksaklık olmaması için tüm önlemleri aldıklarını söyledi.

27.05.2019-15:58 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-15:45)

Çağlayan'daki Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) binasına giden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, BEDAŞ Genel Müdürü Murat Yiğit'i ziyaret etti. BEDAŞ yönetimiyle medyaya kapalı olarak toplantı yapan Bakan Dönmez çıkışta gazetecilere açıklama yaptı.

Seçim sürecinde alınan önlemleri aktaran Bakan Fatih Dönmez, "Geride bıraktığımız seçimde de zaten Türkiye çapında önemli bir problem olmadan atlatmıştık. Şimdi de tekrar alınan önlemleri gözden geçirdik. Seçim kurullarında zaten birkaç alternatif hattan beslenme olanağımız söz hususu. Jeneratörleri var kesintisiz güç kaynakları var. Biz ayrıca ihtiyaç olur diye dağıtım firması bünyesinde de mobil jeneratörleri hazır etmek suretiyle de orada kesintisiz ve seçim sürecini riske atmayacak biçimde bütün önlemleri de almış haldeyiz. İnşallah bu seçim sürecinde bizim bakımımızdan elektrik güvenliği açısından problemsiz atlatmış olacağız" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal