Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'dan Terör Açıklaması

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya yaptığı açıklamada son operasyonlarla terörün belinin kırıldığını söyledi.

01.02.2019-19:37 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-19:29) Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya'dan Terör Açıklaması

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindeki heyet Elazığ'dan kara yolu ile Tunceli'ye gelerek Tunceli Valiliğini ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya, valilik çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu. Uzunkaya, yaptığı açıklamada, yıllar sonra geldiği Tunceli'nin çok değişerek modern kent görünümüne kavuştuğunu söyledi.

TERÖRÜN BELİ KIRILDI

Uzunkaya, Tunceli'de terörle mücadele konusunda başarılı olunduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Değişik terör örgütlerinin PKK'dan TKP-ML'ye, MKP'ye kadar, diğer terör örgütlerinin yoğun şekilde yapılanmalarının bulunduğu bu bölgede yapılan son operasyonlar da dahil amiyane tabir ile değil tam tabir ile terörün beli kırılmıştır, terörü sıfıra indirecek düzeyde son derece etkili sonuçlar alınmış, yüzlerle ifade edilen terör örgütü mensupları sayısın iki elin parmaklarıyla ifade edilecek düzeye düşmüştür. Terör örgütlerini darmadağın edip kontrol altında tutan, hareket edemez durumda bırakan bir güvenlik operasyonu ve devlet yaklaşımının yaşandığı bu bölgenin terörden arındırılması ve huzur ortamının vatandaşlarımıza yansıdığını görmekten mutluluk duyuyoruz. Zaten temel amacımız da varlık sebebimiz de bu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal