Diyarbakır Annelerine Hak-İş'ten Destek

Hak-İş Kadın Komitesi, Diyarbakır'da çocuklarının HDP tarafından dağa kaçırılmasının ardından Diyarbakır HDP il parti binası önünde oturma eylemini devam ettiren annelere destek verdi.

18.09.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 18.09.2019-12:15)

Hak-İş Kadın Komitesi, Diyarbakır'da çocuklarının HDP tarafından dağa kaçırılmasının ardından Diyarbakır HDP il parti binası önünde oturma eylemini devam ettiren annelere destek verdi.

Komite Başkanı Fatma Zengin, gündeme getirdiği yazılı bildirisinde, terör örgütlerinin gençleri yalan ifadelerle etkileyerek veya zor kullanarak hain emellerine dahil ettiğini bildirdi.

Terör ile mücadelenin sadece devletin görevi olmadığını vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin de bu konuda sorumluluklarının olduğunu bildiren Zengin, sözlerine şöyle devam etti:

'On Binlerce Emekçi Kadınımızla Diyarbakır'daki Demir Yürekli Anaların Yanındayız.'

"Analarımızın HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde başlattığı onurlu ve haklı oturma eylemine destek veriyoruz. Ne zaman analarımızın yüreklerindeki evlat ateşi söner, huzura kavuşurlarsa Türkiye Cumhuriyeti de o gün refaha kavuşacaktır. Ne evlatları analarından ayırmaya ne anaları evlatlarından ayırmaya ne de vatandaşı ülkesinden ayırmaya terör örgütünün gücü yetmeyecektir. Başaramayacaklar! Anaların gözyaşlarına kurşun işlemez. Hak-İş Kadın Komitesi olarak, on binlerce emekçi kadınımızla Diyarbakır'daki demir yürekli anaların yanındayız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal