Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "BM, Kaşıkçı Cinayeti İçin Soruşturma Başlatmalı"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler'in Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili soruşturma başlatması için çağrıda bulundu.

08.02.2019-18:53 - (Son Güncelleme: 08.02.2019-18:38) Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "BM, Kaşıkçı Cinayeti İçin Soruşturma Başlatmalı"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

ANTALYA'DA SORULARI CEVAPLANDIRDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan 3. etap raylı sistem hattının açılışının ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. 

Birleşmiş Milletler taraından dün açıklanan, Cemal Kaşıkçı cinayetinin sorumlusu olarak Suudi Arabistan'ın gösterildiği rapor hakkında gelen soruya Bakan Çavuşoğlu, "BM tarafından açıklanan rapor, bizim tespitlerimizle uyuşuyor." dedi.

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER'E ÇAĞRI

Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili bundan sonraki sürece ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Bakan Çavuşoğlu Birleşmiş Milletlere'de bir çağrıda bulundu. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, "BM'nin, konunun aydınlatılmasıyla ilgili komisyon kurması ya da BM soruşturması başlatması gerekiyor" ifadelerini de kullandı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal