Devlet Bahçeli'den İnce İle Alakalı İkinci Tur Yorumu

MHP lideri Bahçeli, konuk olduğu canlı yayın programında sunucun sorusuna ’18 yaşındaki çocuk sütlacı seçer’ diye cevap verdi.

18.06.2018-23:53 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-23:55)

NTV ve Star TV'nin Seçim Özel yayınına canlı yayın konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nazlı Çelik'in sorularını cevapladı. Devlet Bahçeli, sunucu Çelik'in cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur ihtimali dair sorusuna "şans tanımıyorum" yanıtını verdi.

"İNCE ÇATIŞMACI VE KAVGACI"

Nazlı Çelik'in "Erdoğan'ın karşısında İnce'nin mi Akşener'in mi rakip olarak kalabileceğini düşünüyor musunuz?" diye yönelttiği soruya, "Ben onlara hiç şans tanımıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iki ismi de takip ettiğini ifade eden MHP lider Bahçeli, "İnce bey çok hareketli bir mesajla toplumun huzuruna çıkıyor. Sürekli çatışmacı, kavgacı, üslubu sert ve karşılıklı atışmadan da zevk duyan, atışmalardan kendine prim sağlayacağına inanan bir yapıda davranıyor. Hep yeni bir şeyler ortaya koyuyor ve çoğunu da abartıyor" ifadelerini kullandı.

"18 YAŞINDAKİ ÇOCUK SÜTLAÇI SEÇER"

MHP Genel Başkanı Bahçeli açıklamlarına şu sözlerle devam etti:

"Mesela Cumhurbaşkanı bir toplumsal kurum olarak kıraathane açacağını ve çay ile kek dağıtılacağını söyledi. Bunun içine dünya kadar şey ilave ediyor. Yok oralet koyacakmış, bilmem sütlaç koyacakmış. Bunlarla hem olayı küçültüyor, hem de bir müesseseyi zedeliyor. Şuraya sütlaçı koysanız, şuraya da Muharrem İnceyi koysanız, 18 yaşındaki genç hayatında yemediği sütlaçı seçer"

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal