Devlet Bahçeli Oyunu Kullandı! Şanlıurfa İddiaları Yanıt Verdi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, oyunu Ankara kullandıktan sonra basın mensuplara konuştu. Bahçeli, seçimlere ilişkin tedbirleri İçişleri tarafından alındığını belirtti.

24.06.2018-16:39 - (Son Güncelleme: 24.06.2018-16:39)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Şanlıurfa'da "fazladan oy kullanılıyor" iddiasını cevap veren Bahçeli, "İçişleri gerekli her türlü tedbiri aldı" ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli Ankara Anıttepe Ortokulu'nda sandığa giderek oyunu kullandı.

MHP lideri, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Milletimiz açısından önemli bir gündür. Devletimize, milletimize, cumhuriyetimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki huzur ve güven ortamında yeni bir döneme Türkiye girecektir. Bütün siyasi partilere, adaylarına başarılar diliyorum."

"HER TÜRLÜ TEDBİR ALINDI"

Seçim sonuçlarını MHP Genel Merkezi’nden izleyeceğini belirten Devlet Bahçeli, Şanlıurfa Suruç'ta seçimlerde "fazladan zarf atıldığı" iddiasına dair konuştu.

MHP lideri, "Hiçbir bilgi sahibi değilim ancak sayın İçişleri Bakanı ve diğer yetkili kuruluşların sorumluları gerekli her türlü tedbiri aldı. Hiçbir engelleyici faktör rol oynayamayacaktır, sağlıklı bir seçim ortaya çıkaracaktır" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal