Denizli'de Yasağa Uymayan Genç Kız Dedem Sağlam Dedi

Coronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de 20 yaş ve altındakilerin sokağa çıkması yasaklanırken, yasağa uymayan gençler söyledikleri sözlerle yasağa neden uymadıklarını açıkça ifade etmeye devam ediyor. Denizli'de yine böyle bir durum meydana gelirken genç kız, "İsterseniz ceza yazın öderim, dedem sağlam." dedi

08.04.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-11:43)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını ülkemizde de görülürken, alınan önlemler kapsamında 20 yaş ve altındaki gençlerin sokağa çıkması yasaklandı. Bazı gençler bu yasağa uymazken söyledikleri ile insanları şaşırtmaya devam ederken, aslında söyledikleriyle neden sokakta olduklarını da açık bir şekilde ifade ediyor.

"BENİM DEDEM SAĞLAM!"

Bu durum Denizli'de de meydana geldi. Denizli'nin kısmı karantina uygulanan ilçesi Acıpayam'da polis ekipleri denetim yaptı. Ekipler denetim sırasında 17 ve 15 yaşlarındaki iki genç kızı, bir otomobilde gördü. Kızların otostop çekerek araca bindiği öğrenilirken, kızlardan biri ailesine diğeri ise kaçtığı yurda götürüldü. Bilinçleri ve fikirleri bu kadar kısıtlı olan iki genç kız için polis ekipleri cezai işlem uyguladı. Feriştah Y, Kale ilçesinde yaşayan ablasını ziyarete gittiğini, arkadaşı Sıla A.'nın da kendisiyle geldiğini anlatarak, eve dönmek için Tavas ilçesi çıkışında otostop yaparak, otomobile bindiklerini söyledi. 17 yaşındaki Feriştah Y.'nin ailesine 3 bin 150 lira para cezası verilirken, genç kız polislere, "İsterseniz ceza yazın öderim, benim dedem sağlam." dedi.

YURTTAN KAÇTIĞI ÖĞRENİLDİ

Öte yandan Sıla A. ise "Beni bırakın, bir daha Acıpayam dışına çıkmayacağım." diyerek memurlara yalvardı. Ekipler Sıla A.'yı polis merkezine götürürken genç kızın yurttan kaçtığı ve her yerde arandığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal