Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Asgari Ücret Konusuna Yönelik Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret görüşmelerine ilişkin ''Geldikleri noktayı görelim inşallah jestimizi yaparız'' dedi.

20.12.2019-14:10 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-14:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Asgari Ücret Konusuna Yönelik Önemli Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kuala Lumpur Zirvesi'ne katılmak üzere gittiği Malezya ziyaretini takip eden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu bu topantıda Asgari Ücret ödemelerine yönelik kendisine sorulan sorulara önemli bir yanıt verdi.

Asgari ücret konusunda hep hassas oldunuz. Şimdi hükümet-işçi- işveren kesimleri son tur görüşmelere başladı. Ama bu konuda genellikle hep sizden bir son jest beklenir. Asgari ücret konusunda müjdeniz olacak mı? 

İnşallah jestimizi yaparız da burada yapmayalım daha. Şu anda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız yaptıkları çalışmaları döner dönmez bize bir getirsinler. Bakalım son geldikleri nokta nedir, onu da bir kendilerinden görelim. İnşallah, tarafları memnun edecek bir adımı atarız. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal