Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net Mesaj: Paramparça Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ile yapılan güvenli bölge görüşmelerine değinerek "Fırat'ın doğusundaki terör örgütünü paramparça etmek kararlıyız" dedi.

26.07.2019-12:02 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-11:58) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Net Mesaj: Paramparça Edeceğiz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD ile Münbiç üzerine gerçekleştirilen güvenli bölge görüşmelerine değinerek " Fırat'ın doğusundaki terör örgütünü paramparça etmek kararlıyız" dedi. ABD Savunma Bakanlığının (Pentagon) F-35 adımına cevap veren Erdoğan "ABD'nin aklıselimle davranacağını umuyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

PENÇE HAREKATLARI VE S-400

Pençe-1 ve Pençe-2 harekatlarıyla Fırat'ın doğusundaki teröristlerinde Kuzey Irak'la irtibatını kesmiş olacağız. Erbil'deki konsolosluk personelimize saldırı, harekatımızın ne derece isabetli olduğunun kanıtıdır. Konsolosluk personelimizi şehit eden teröristlerin hepsini de  yakaladık. Eksik varsa veya başarılı bir operasyonla inlerinde etkisiz hale getirdik. S-400'leri Nisan 2020 bu sistemleri aktif olarak kullanmaya başlayabileceğiz. ABD'nin aklıselimle davranacağını umuyorum.

FIRAT'IN DOĞUSU MESAJI

Biz Fırat'ın doğusundaki terör koridorunu paramparça etmekte kararlıyız. Suriye'nin kuzeyindeki bütün aklıselim sahibi Kürt Arap Türkmen kardeşlerime sesleniyorum gelin PYD denen örgütü bir an önce tasfiye edelim.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal