Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlüt Uysal'a Tebrik Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un işgal'den kurtuluşunun 95. yıldönümü için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a mesaj göndererek tebrik etti.

06.10.2018-12:32 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-12:25) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlüt Uysal'a Tebrik Mesajı

İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümü için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a mesaj göndererek tebrik dileklerinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mevlüt Uysal'a gönderdiği tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

İstanbul ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde vatandaşlarımıza tebriklerimi sunuyorum. İstiklal mücadelesi, vatanı canlarından üstün tutan, kahramanlıklarıyla tarihe mal olan tüm illerimizin ve gazilerimizin benzersiz fedakârlıkları, aziz milletimizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkma kararlılığı sayesinde zaferle sonuçlanmıştır. Böyle kutlu bir düşünceyle, kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi kazanımlarıyla korumak, yaşatmak, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükseltmek, yeni başarılarla gücüne güç katmak suretiyle geleceğe çıkarmak için büyük bir azimle çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Bu inançla, istiklal savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyorum. İstanbul’un bu gurur gününü tekrar kutluyor, tüm vatandaşlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal