Van'da Büyük Operasyon! 118 Kişi Yakalandı

Van'da güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla ülkeye yasa dışı yollardan giren 118 göçmen ve göçmen kaçakçılığı yapan 1 kişi yakalandı.

06.10.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 06.10.2018-12:12) Van'da Büyük Operasyon! 118 Kişi Yakalandı

Van merkez İpekyolu ve Gevaş ilçelerinde güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen 2 ayrı çalışma neticesinde yurda yasa dışı yollardan girdiği ortaya çıkan 118 kaçak göçmen ile kaçak göçmen kaçakçılığında bulunan 1 zanlı gözaltına alındı.

Van Emniyet Müdürlüğüne bağlı İpekyolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi Gülistan Sokak üzerinde olan bir metruk binada arama gerçekleştirdi.

Güvenlik güçlerinin yaptığı aramada yurda yasa dışı yollardan girdiği belirlenen  47 Afganistan ve 18 Pakistan uyruklu olmak üzere 65 kişi, Gevaş İlçe Emniyet Amirliği ekipleri ise Gevaş İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde 53 Afganistan uyruklu olmak üzere toplamda 118 yasadışı bir şekilde yurda giren kaçak göçmen ile göçmen kaçakçılığı yapan 1 zanlı yakaladı.

Kaçak göçmenlerin gerekli işlemlerinin yapılması için İl Göç İdaresi Müdürlüğüne getirildi. Göçmen kaçakçılığı yapan 1 zanlı ile ilgili yasal işlem başlatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal