Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler: Ölüleri Rehin Aldın

Kayseri'deki toplu açılış töreninde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu yılları anımsatan Erdoğan, "Ölüleri rehin alıyordun" dedi.

13.10.2018-15:12 - (Son Güncelleme: 13.10.2018-15:17) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Sözler: Ölüleri Rehin Aldın

Kayseri'deki toplu açılış töreninde açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu dönemi anımsatan Erdoğan, "Ölüleri rehin alıyordun" dedi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİ ŞEHRE YAKIŞAN BİR HASTANE OLDU"

Uluslararası arenada büyük bir mücadele veriyoruz. Ülkemizde tarihi bir dönüşüme imza atıyoruz. Bugün burada toplam yatırım tutarı 1 katrilyon 640 trilyon lirayı gören 137 değişik bakanlık, belediye ve özel sektör projesinin toplu açılış törenini yapıyoruz. Kayseri Şehir Hastanesi kente yakışan bir hastane oldu.

"KILIÇDAROĞLU, SEN ÖLÜLERİ REHİN ALIYORDUN"

Sağlıkta 15'i hastane olmak üzere 42 tesisi kentimize kazandırdık. Kayseri Şehir Hastanesi her türlü olanakları ile kentimize yakışır bir hizmet oldu. Duydunuz mu Bay Kemal ne diyor? Hastanelerde artık ameliyat olmaycakmış. Ya bu ne menem bir adam ya. Bay Kemal, artık Türkiye'de Bay Kemal'in SSK'sı devri yok. Sen ölüleri rehin alıyordun ya ölüleri. Bu adam SSK Genel Müdürü iken, bu devletin evlatlarını hastanelerde sürüm sürüm süründürdü, ölüleri rehin aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal