Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM'ye Yönelik Instagram Paylaşımı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda son 15 yılda yaptığı konuşmalarından derlenen fotoğrafları resmi Instagram hesabından paylaştı.

24.09.2019-15:36 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-15:28)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunda son 15 yılda yaptığı konuşmalarından derlenen fotoğrafları resmi Instagram hesabından paylaştı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konuşması Öncesinde Instagram hesabından Paylaşım Gerçekleştirdi

BM 74'üncü Genel Kurulu genel görüşmelerine dahil olmak üzere bulunduğu New York'ta, bugün görüşmelerin açılışına dahil olacak ve Genel Kurula hitap edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması öncesinde Instagram hesabından paylaşımda gerçekleştirdi.

 'Dünya 5'ten Büyüktür!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda daha önce yaptığı BM konuşmalarından fotoğraflara yer veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklaam olarak şunları ekledi: "Son 15 yıldan 10 fotoğrafla BM konuşmalarımız... Nasıl ki yıllardır bu kürsüden tüm dünyaya gerçekleri ve hakkı haykırdıysak, bugün de aynı inançla, daha güçlü bir şekilde haykırıyoruz: Dünya 5'ten Büyüktür!" 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal