Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgının Boynunu Aşağı Çevirmeyi Başaracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milletimiz tedbirlere riayet ederse birkaç hafta içerisinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeyi başaracağız. Aksi takdirde ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz" açıklamasında bulundu.

22.11.2020-15:01 - (Son Güncelleme: 22.11.2020-15:05) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgının Boynunu Aşağı Çevirmeyi Başaracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Burdur, Gümüşhane, Isparta, Kastamonu ve Sinop 7. Olağan İl Kongreleri’ne video konferans yolu ile katılım sağladı.

Artan kovid-19 vakalarına yönelik açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralına riayet edilirse gelecek günlerde vaka sayılarının azalabileceğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, salgınla alakalı alınan yeni önlemlerden de söz etti. Uygulanan sınırlamalara riayet edilmediği takdirde ek önlemlerin uygulamaya konulacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşları verilen yeni kararlara uymaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salgına ilişkin açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

''İnsan hareketliliğini mümkün olduğu kadar azaltarak virüsün bulaşma ihtimalini azaltacak tedbirler aldık. Milletimiz tedbirlere riayet ederse birkaç hafta içerisinde salgın grafiğinin boynunu yeniden aşağı çevirmeyi başaracağız. Aksi takdirde ilave tedbirler almak durumuyla karşı karşıya gelebiliriz.

Bu süreçten en az kayıpla, en önde çıkacak olursak milletimizi aydınlık bir geleceği beklediğine inanıyoruz.

Dünyadaki büyük demografik değişimlerin ve güç kaymalarının bu tür büyük salgınların ardından yaşandığını görüyoruz. Dolayısıyla şayet bu süreçten en az kayıpla ve en önde çıkacak olursak, ülkemizi ve milletimizi aydınlık bir geleceğin beklediğine inanıyoruz. "

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal