Cumhurbaşkanı Erdoğan S-400'lerin Ne Zaman Teslim Edileceğini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 süreciyle ilgili açıklamalar yaptı. Erdoğan, "S-400 meselesi bizim için ve Rusya için bitmiş bir iştir. Öyle sanıyorum ki önümüzdeki ayın ilk 15 gününde teslimatlar başlayacak" dedi.

20.06.2019-15:46 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-17:13)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'deki uluslararası medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda önemli mesajlar verdi. Erdoğan, S-400 hususunun bittiğini, faizlerin düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Erdoğan, İmamoğlu'nun İBB'deki israf iddialarıyla alakalı da, "Bunların hiçbirini kendisinin kanıtlamasının gücü imkanı yok." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlar:

"S-400 KONUSU BİTMİŞ BİR İŞTİR"

"S-400 meselesi bizim için ve Rusya için bitmiş bir iştir. Öyle sanıyorum ki önümüzdeki ayın ilk 15 gününde teslimatlar başlayacak. Teslimatların başladığı andan itibaren nereye yerleştirileceği aynı biçimde TSK tarafından tespit edilmiştir. Oralara yerleştirilmek suretiyle bu süreci sürdüreceğiz.

"YÜKSEK FAİZ POLİTİKASINA KARŞIYIM"

Merkez Bankasının şu anda uyguladığı politika faizi yüzde 24. Böyle bir şey olamaz. Kesin bir çözümü kısa süre içinde getireceğiz. Ben Merkez Bankasının bağımsızlığı ifadesine katılıyorum. Fakat şunu çok açık net ifade edeyim tabi faiz politikalarına hele hele yüksek faiz politikasına karşıyım. Yüksek faiz politikalarına karşı olmamın en önemli nedeni şudur: Yüksek enflasyonun bana göre en önemli nedeni yüksek faizdir. Yüksek faiz eğer aşağıya çekilmezse enflasyon da kesinle aşağı düşmeyecektir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal