Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Anket" Açıklaması: Sipariş Üzerine Yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul seçimleriyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Seçim anketlerinde manipülasyon var. Sipariş üzerine yapılıyor" dedi.

20.06.2019-15:22 - (Son Güncelleme: 20.06.2019-15:17)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Haziran İstanbul seçimi ile alakalı olarak, "Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde de sonuç bütün netliğiyle ortaya çıkacak ve son karar o akşam verilecektir. Çıkan sonuçları kabul edeceğiz, neticede bu seçim sembolik" dedi.

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi;

Seçim anketlerinde manipülasyon var. Sipariş üzerine yapılıyor. Esas anket pazar günü gerçekleştirilecek; sizlere de en ideal sonucu verecektir. Sizin bir şeyi görmenizi istiyorum. 31 Mart'ta gerçekleştirilen seçimlerde İstanbul'da AK Parti 39 belediyenin 25'ini almıştır. Bunun yanında Meclis'in kahir ekseriyetini kazanmıştır, komisyonların hepsi AK Parti'dedir. Başkan vekilliklerinin hepsi. Ortada bir topal ördek vardır. Şimdi bir seçime gidiliyor. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde de netice tüm netliğiyle ortaya çıkacak ve nihai karar o akşam verilecektir. Çıkacak netice bizim zaten kabulümüz olacaktır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal