Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'ın Şuşa Zaferini Kutladı!

AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine Azerbaycan'ın Şuşa zaferini kutlayarak başladı!

08.11.2020-14:14 - (Son Güncelleme: 08.11.2020-17:20)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kocaeli 7. Olağan İl Kongresi'nde önemli bir açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine Azerbaycan'ın Şuşa zaferini kutlamakla başladı. Başkan Erdoğan, ''Kardeşlerimizin sevinci bizim de sevincimizdir'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tam olarak şöyledir:

AZERBAYCAN'A TEBRİK MESAJI

''Ermenistan’ın saldırganlığıyla başlayan çatışmaların ardından adım adım işgal altındaki şehirlerini ve Karabağ’ı özgürlüklerine kavuşturan Azerbaycanlı kardeşlerimizin sevinci bizim de sevincimizdir. Şuşa’nın kurtuluşu, işgal altındaki toprakların kalan kısmının özgürlüğüne kavuşmasının yankın olduğunun da işaretidir.


AK PARTİ, TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK VE GENİŞ TABANLI PARTİSİDİR

AK Parti 11 milyon 200 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük ve geniş tabanlı, milletimizin en çok sahiplendiği partisidir.

Her kim ki milletten koparsa halkla arasına duvarlar örerse kendini ulaşılmaz erişilmez bir yere koyarsa hele hele kibir ve fitne belasına bulaşırsa artık bu partide yeri kalmamış demektir.

KUZEY MARMARA OTOYOLU'NDAKİ ÇALIŞMALAR

''Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kocaeli sınırları içinde 84 kilometre anayolu, 28,5 kilometre bağlantı yolu ve 61 kilometre kavşak yolu bulunuyor.

Projenin biten kesimlerini etap etap trafiğe açtık. Kurtköy-Akyazı kesiminin de yıl sonu tamamlanmasıyla birlikte ülkemizin en önemli ulaşım projelerinden biri olan Kuzey Marmara Otoyolu, tümüyle hizmete girmiş olacaktır. İnşası süren İzmit-Kandıra-Kaynarca yolunun bir kısmını önümüzdeki yıl trafiğe açmayı planlıyoruz.

Bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı'nı ve yeni Başiskele Köprülü Kavşağı'nı tamamladık. Kalan kesimlerini de yıl sonuna kadar bitiriyoruz.

Şehir Hastanesi güzergahındaki bölünmüş yolu da tamamladık TEM Otoyolu Grubu köprülerini seneye, Körfez Kavşağı-Gümüşova kavşağı otoyol ve bağlantı yollarındaki çalışmaları ise bir sonraki yıl hizmete sunuyoruz.''

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal