Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'CHP Rakamlardan Tutarsızlık Çıkarmaya Çalışıyor'

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde MÜSİAD Vizyoner'19 programında önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

27.11.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-17:32)

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde MÜSİAD Vizyoner'19 programında önemli bir konuşma gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şöyledir:

"DOSTLARIMIZIN ATTIĞI GÜLLER YARALADI"
Başımıza gelen her hadise bu bedelin bir parçasıdır. Bizi zorlu süreçte düşmanların taşlarından ziyade içimizden atılan güller yaraladı. 'Dağ odur ki üzerinde kar ola, bülbül odur ki ötüşünde zar ola, dost odur ki dar gününde yar ola. Geniş günde düşman bile yar olur...' Biz de ülkemizin dar günlerinde fikrine bakmaksızın herkesin milletimize yar olmasını beklerdik. Bu konuda sürekli hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Kendi ülkelerine gül değil alenen taş atanların yaptığı siyaset değildir. Bunun adı en hafif fırsatçılık ve kör düşmanlıktır. Dün birisi Türk tarımının nasıl bittiğini anlatıyor. Tarımla alakası ilgisinin olduğunu bilmiyorum. Söylediği her şey yanlış, kullandığı rakamlar yanlış. Tarım ve Orman Bakanlığı bütçemizin destek ödemelerine tahsis ettiğimiz halde tam tersini iddia ediyor. CHP Genel Başkanı bunu bilmiyor. Rakamlardan tutarsızlık çıkarmaya çalışıyor. Ülkemizde sulanabilir tarım arazilerinin büyüklüğünün 8.5 milyon hektar olduğunu sulanan kısmının 4,3 milyon hektarının kamu yatırımları olduğunu söylüyoruz. Biz konuyu değil toprakları sulamanın peşindeyiz.

Türkiye'nin ileriye gitmesinden rahatsız oluyorlar. Bizi başarısız göstererek öne çıkmanın hesabı içindeler. Biz 22 milyar destekleme demişiz, yapın hesabını kitabını daha fazlasını ortaya koyun. Sadece rakam oyunları laf ebeliğiyle sadece kafa karıştırmayla uğraşıyorlar. Millete sunacak hiçbir şeyleri yok. Testinin içinde ne varsa dışına da o sızar. Biz bu gafillere rağmen ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal