Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'e Taziye Sundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir'de askeri uçağın düşmesi sonucunda hayatlarını kaybeden Cezayir askerleri için Devlet Başkanı Abdulaziz Buteflika'ya taziye dileklerini iletti.

11.04.2018-20:37 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-20:34) Cumhurbaşkanı Erdoğan Cezayir'e Taziye Sundu

CEZAYİR’E TAZİYE TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir’de bugün askeri uçağın düşmesi sonucunda yaşamlarını yitiren Cezayirli askerler için Devlet Başkanı Abdulaziz Buteflika’ya başsağlığı dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından ulaşılan bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, askeri uçağın düştüğü yönünde basında yer alan haberlerin ardından Cezayir Devlet Başkanı Buteflika’ya başsağlığı dilemek için telefonla açtı.

CEZAYİR HALKINA TAZİYELERİ SUNUYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Blida vilayetinde askeri nakliye uçağının düşmesi sonucunda 257 kişinin yaşamını yitirmesinden büyük matem duyduğunu belirttiği mesajında, “Bu vahim olay karşısında ihtiyaç duyulduğu durumda Cezayirli kardeşlerimize her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isterim” dediği öğrenildi.

Türkiye olarak Cezayir’in acılarını paylaştıklarına söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir Devlet Başkanı Buteflika’ya yolladığı mesajını şu ifadelerle bitirdi: "Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve acılı ailelerine sağlam durabilmelerini diliyor, Zat-ı Devletleri, Aziz Kardeşim ile dost ve kardeş Cezayir halkına en kalpten taziyelerimi sunuyorum.”

Boufarik Askeri Üssü'nden Beşar iline gitmek üzere uçuşa geçen kargo uçağının düşmesi, 257 askeri personelin hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal