Cumhurbaşkanı Erdoğan Bugün Katar'a Resmi Ziyarette Bulunacak

İletişim Başkanlığından aktarılan bilgilendirmeye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Devleti Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabet edecek.

25.11.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 25.11.2019-09:52)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komitesinin Beşinci Toplantısı'nın icrası çerçevesinde bugün Katar'a resmi ziyarette bulunacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komite'nin Beşinci Toplantısı'nın icrası genelinde Katar’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri'nin başkanlıklarında organize edilmesi planlanan Komite Toplantısında, ilgili bakan ve yetkililer de hazır bulunacak.

Katar ile Türkiye arasında anlaşma ve mutabakat metinleri imzalanacak.

Söz konusu temaslarda, Türkiye-Katar ilişkileri her yönüyle masaya yatırılacak, iki ülke arasındaki iş birliğinin tüm alanlara yayılması imkanları da ele alınacak; ayrıca, bölgesel ve uluslararası mevzulara yönelik fikir muhasebesi gerçekleştirecek.

Komite toplantısı aracılığıyla Türkiye ve Katar arasındaki iş birliğini kuvvetlendirmeye ilişkin çeşitli anlaşma ve mutabakat metinlerinin imzası öngörülürken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk-Katar Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığını ziyaret etmesi de planlanıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal