Cumhur İttifakı'nı Kuran ve Halkın İttifakı Yapan ''Birlik, Beraberlik'' Sürecinin Adımları

2019 Yerel Seçimleri Öncesinde AK Parti ile MHP arasında ilk başlarda kendiliğinden gelişen ama aynı yolda buluşan, ''Teröre, darbecilere, içerideki, dışarıdaki düşmanlara ve vatan hainlerine karşı dik ve onurlu duruş'' görüşü Cumhur İttifakı ile tek çatı altında toplandı.

22.03.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-10:33) Cumhur İttifakı'nı Kuran ve Halkın İttifakı Yapan ''Birlik, Beraberlik'' Sürecinin Adımları

HABER365 / ÖZEL HABER

Türkiye 2002 öncesinde, tarihi boyunca siyasi tarihi değişken ve homojen bir yapıya sahip durumda bir ülke konumundaydı. 2002 sonrasında iktidara gelen AK Parti ile bunu yıkmayı başaran Türk Halkı, iradesini her seçimde AK Parti'nin iktidarı yönünde kullandı.

Bu istikrarın elbette zarar vereceği kesimler bulunuyordu. Ülkeyi seçilmemiş, gizli ve karanlık güçleriyle yönetmeye çalışan derin devlet ve onu kullanan güçler her zaman Türkiye'yi bir bebeğin beşiği gibi istedikleri zaman sallayabilmeyi özlemişlerdi.

Fakat buna AK Parti İktidarı'nın geçit vermesi sözkonusu değildi. Önce 17-25 Aralık sürecinde dişlerini gösteren FETÖ, istediğini alamadıkça hırçınlaşmaya, yıkmaya devam etmeye kararlıydı. Gezi sürecine dahi destek veren bu, adı ''Cemaat'' kendisi ''İhanet'' olan terör örgütü artık resmen sesli bir şekilde AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan ve vatansever düşmanlığı yapmaya başlamıştı.

15 TEMMUZ'DA HALKIN HİZMETKARLARINI, ÇOCUKLARINI TANKLARLA EZMEYE ÇALIŞTILAR, AMA...

17-25 Aralık sürecinde istediğini alamayan FETÖ, hain bir darbe girşimiyle İktidarı ve onlara karşı koyan herkesi tankların altında yok etmek istedi. Ama hesaba katmadıkları bir şey vardı... Bu ülkenin seçilmiş evlatlarını eli silahlı teröristlere vermeyecek milyonlar!

İşte bu olayların vuku bulduğu karanlık dönemlerde adı daha konmamış, söylemi aynı; duruşu dik, kararlı ve ''Tek vatan, tek bayrak, tek millet'' diyen iki parti ülkenin bekası için 15 yıl istikrarla yönetilmiş Türkiye'yi bilge Genel Başkan Devlet Bahçeli ''Bana Başbakanlık teklif ediyorlar, ben teröristle ittifak yapmam, koalisyonun karşısındayım!'' diyerek ''Eski Türkiye hasretiyle yanıp tutuşanlara cumhur için duruşunu göstermiştir.

VATAN SEVDASI CUMHUR İTTFAKININ MAYASIDIR

Temeli 7 Haziran 2015 Genel Seçimi sonrası atılan bu ittifak, Yenikapı ruhuyla perçinlendi. Yenikapı duruşunu sergilemeyenler kendilerine başka kapılar buldu. 

Recep Tayyip Erdoğan'ın  siyasi hayatı boyunca yaptığı gibi halkı için en doğruyu seçme kabiliyeti bir kez daha nüksedecek ve Cumhur ittifakı için görüşmeler başlayacaktı.

Sadece seçim için değil ''Beka'' için kararlı bir ittifak kuran AK Parti ve MHP, büyük İzmir Mitingiyle bu ittifakın sadece bir seçimden ibaret olmadığını, ülkemizin içerideki ve dışarıdaki tehditlerden temizleneceği güne kadar devam edecek bir ittifak olduğunu belirtti.

Cumhur İttifakı'nın karşısında duran Millet İttifakı, gizli anlaşmalar ile Eski , karanlık Türkiye'nin  özlemini çekerken, Cumhur İttifakı'nı Halkın İttifakı yapan aydınlık fikir ve projeler ile segilenen vatan ve bayrak sevdalısı duruş, halk nezdinde her geçen gün daha da güçlenmeye devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal