Çölaşan’a Tepki : ‘Fırsatını Buldukları An 28 Şubat’ı Hortlatırlar’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Emin Çölaşan’ın Rahmetli Necmettin Erbakan hakkında kaleme aldığı hakaret dolu yazısına sert tepki gösterdi ve önemli uyarılarda bulundu.

07.07.2020-14:55 - (Son Güncelleme: 07.07.2020-22:32)

 

Oğuzhan Çağlar / haber365.com.tr

Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Sözcü’deki yazısında, Rahmetli Başbakan Necmettin Erbakan’a, “Palavra atmayı çok severdi, din sömürüsünün ustasıydı, memleketin başına belâ olan din sömürüsünün en büyük ustalarından biriydi, palavra atmayı çok severdi”  hakaret ve iftiralarıyla saldıran Emin Çölaşan’a sert tepki gösterdi.

Haber365’e konuşan Emanetoğlu “Buna gazetecilik demek mümkün değil! ‘Bin yıl sürecek 28 Şubat bitti’ deniyordu ama bu zihniyetin bitmediğini Emin Çölaşan’ın yazısıyla bir kez daha görmüş olduk.” dedi.

“BUNA GAZETECİLİK DEMEK MÜMKÜN DEĞİL!”

“Erbakan Hoca bu ülkede milli ve manevi değerlere dayalı bir siyaset yaptı. Vefatının üzerinden 9 yıl geçmiş olmasına rağmen Erbakan Hocamız’a karşı hakaretamiz tavırlarını sürdürüyorlar.” diyen Emanetoğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Yazılanlar tamamen gerçeklerden uzak. Erbakan Hocamız’ın ağır sanayi hamlesiyle ilgili bir şeyler de yazılmış. Yazılana göre Erbakan Hoca Anadolu’yu gezmiş temel atmış bırakmış, millete hayal satmış.

Çölaşan bu iftiraları yıllardır yazıyor da şöyle bir Anadolu’yu gezse kurulmuş birçok fabrikanın şeker fabrikalarının, dokuma fabrikalarının, TAKSAN gibi makine, üretim fabrikalarının Roketsan’ın, Aselsan’ın ve daha birçok fabrikanın Erbakan Hoca’nın ağır sanayi hamlesiyle attığı temel üzerine bina edildiğini görecek.

Bunun adına gazetecilik dememiz mümkün değil! Gerçeklerden uzak, yalan ve iftiraya dayalı yorumların gazetecilik olarak değerlendirilmesi mümkün değil. Emin Çölaşan ve onun gibiler Erbakan Hocamız’ın yaptığı herhangi bir yanlışı görmedikleri için maalesef karalamayı tercih ediyorlar.”

“BUNLARIN DERDİ MÜSLÜMANLARLA!”

Zafer Emanetoğlu bu zihniyetin derdinin sosyal veya siyasi varlık gösteren Müslümanlarla olduğuna işaret ederek şöyle konuştu: “Onların kafasındaki İslâm tasavvuruna göre insanlar namazlarını evlerinde kılmalı, başörtüsü takıyorsa üniversite okumamalı.

Eski Deniz Kuvvetleri Komutanı Batı Çalışma Grubu’nun başındaki isim vefat etmiş emekli Orgeneral Güven Erkaya demişti ki: ‘Biz tarlada çalışan başörtülü kadınlara bir şey demiyoruz, gelip üniversitede okumasınlar.’

Dolayısıyla bunların derdi Müslümanlarla. Dinine bağlı, inancına bağlı, Allah'ın kendisine emrettiği gibi dosdoğru yaşayan ve aynı zamanda sosyal hayatın, siyasal hayatın içinde yer alan Müslümanlarla dertliler.

Yoksa kendi evinde, kendi ‘alanı’ içinde İslâm’ı yaşayan Müslümanlarla hiçbir derdi yok bunların.”

“ÇÖLAŞAN 28 ŞUBAT SÜRECİNDE BÇG’NİN EMİRLERİNİ UYGULUYORDU”

Emin Çölaşan’ın 28 Şubat sürecindeki faaliyetlerine de değinen Emanetoğlu, “Emin Çölaşan 28 Şubat sürecinde Batı Çalışma Grubu’nun kendisine verdiği emirleri uygulamakla meşguldü.

Başka yalanlar, başka iftiralar üzerinde kalem oynatıyordu ve adına gazetecilik diyorlardı. Lakin yaptığı patronlarından, ağalarından aldığı emirleri yerine getirmekti.

Bugün de o süreçte de söylediklerinde tek bir doğru bulmak mümkün değil, içinde tek bir gerçek bulunmayan yazılar yazmaya devam ediyorlar ve bunun adına da gazetecilik diyorlar.

Bu yalanlar ve iftiralar sebebiyle birtakım cezalar aldıklarında da ‘Türkiye’de gazeteciler baskı altında’ diye bağırıyorlar. Hâlbuki doğru dürüst, adam gibi gazetecilik yapsalar, gerçekten doğrunun yanında objektif bir gözle doğrunun yanında olsalar belki de Türkiye bugün konuştuğumuz sıkıntılarla karşı karşıya kalmayacak.”

“28 ŞUBAT ZİHNİYETİ BİR KÖŞEDE BEKLİYOR!”

Erbakan Vakfı ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu sözlerini şöyle tamamladı:

“Bin yıl sürecek 28 Şubat bitti’ deniyordu ama bu zihniyetin bitmediğini Emin Çölaşan’ın yazısıyla bir kez daha görmüş olduk.

Kendi değerlerimize, kendi inancımıza, kendi perspektifimize uygun siyasal çalışmalar yaptığımızda, birtakım icraatlar ortaya koyduğumuzda 28 Şubat’ın bitmediğini daha net bir şekilde anlayacağız.

Emin Çölaşan’ın bu yazısı, Erbakan Hocamız D-8’i kurduğunda 28 Şubat nasıl birden hortladıysa, uzun süredir çalıştırılmayan D-8 çalıştırılsa ve yine Erbakan Hoca’nın kurmayı planladığı D-60 için çalışmalar başlatılsa 28 Şubat’ı meydana getiren zihniyetin pusuya yattığı köşeden kalkacağını ve yeniden ortaya çıkacağını bize ispat etmiştir.

Bunlarla mücadele edeceğiz. Fatih Erbakan Bey ile yaptığımız değerlendirmelerde Erbakan Hoca nasıl böyle iftiralarla karşı karşıya getiriliyorsa, bizim de onun yolundan gittiğimiz için aynı veya benzer iftiralara maruz bırakılacağımız gerçeği ortaya çıkıyor.

Biz bu iftiralara alışığız, şerbetliyiz. Bu şekilde bizim moralimizi bozamayacaklar. Her platformda da gereken cevabı vermeye hazırız. Bunlar ne kadar yalana ve iftiraya başvuruyorlarsa başvursunlar biz bildiğimiz yoldan şaşmayacağız.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal