CHP'nin Felahiye Adayı Kerim Karakoç, Felahiye'nin İYİ Parti'ye Bırakılmasının Ardından İstifa Etti

CHP tarafından Kayseri Felahiye belediye başkan adayı olarak açıklanan Kerim Karakoç, Felahiye'nin İYİ Parti'ye bırakılmasının ardından partisinden istifa etti.

25.01.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-10:54) CHP'nin Felahiye Adayı Kerim Karakoç, Felahiye'nin İYİ Parti'ye Bırakılmasının Ardından İstifa Etti

Kerim Karakoç, 14 Kasım 2018'de CHP Genel Merkezi tarafından Felahiye Belediye Başkan adayı olarak adının açıklandığını söyledi.

İYİ Parti ve CHP arasındaki ittifak görüşmeleri neticesinde Felahiye ilçesinin İYİ Parti'ye verildiğini açıklayan Karakoç, şunları kaydetti:

"Aday gösterildiğim tarihten bugüne dek çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. İttifak gereği Felahiye ilçesi İYİ Parti'ye verilmiştir. Bu durum pek çok Felahiyeli kardeşimizi üzdü. Partim 'adaysın' dedi, ben de aldığım bu vazifeyi bütün benliğimle yerine getirmek için gece gündüz gayret ettim. Felahiye halkı da bu süreçte hep yanımda oldu. Onlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu mesele ile ilgili noter huzurunda CHP Kayseri il yönetimine ve İncesu Seçim Kuruluna göndermiş olduğum ihbarname ile parti teşkilatından ve belediye başkan adaylığımdan istifa etmiş bulunmaktayım."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal