CHP'li Vekil, AK Parti Kocaeli Adayı Büyükakın'ın Sözleri Üzerinden Algı Operasyonu Yaptı

AK Parti'nin Kocaeli Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladığı Tahir Büyükakın, Gebze ziyareti sırasında ilçe başkanına bir tavsiye vermişti. CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ise bu tavsiyeyi çarpıtarak bir algı operasyonu yapmaya çalıştı.

01.12.2018-18:43 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-20:23)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geride bıraktığımız günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak duyurduğu Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, çalışmalarını yapmak için gittiği Gebze gezisindeki ilçe başkanına tavsiyesini, CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet çarpıtarak algı operasyonu yapmaya çabaladı.

CHP’li Fatma Kaplan, Büyükakın’ın ilçe başkanını önemli çalışmalarından sebeple tebrik ederek, ilçe başkanına seçimlerin ardından ilk icraatının küçük olan ilçe teşkilat binasının yenilemesi gerektiğini tavsiye ettiği açıklamasını çarpıttı.

BÜYÜKAKIN PARTİSİNİN İL BAŞKANINA TAVSİYEDE BULUNDU

Tahir Büyükakın gerçekleştirdiği konuşmada ilçe başkanına seçimlerin ardından yapması için tavsiye özelliğinde “Her halde ilk icraatın ilçe binasının büyütülmesi olacak. Başkanımız üye sayısını yükseltmiş, performansı gayet iyi fakat bir de bina yapması gerektiğini buradan fark ediyoruz. Gebze teşkilatı buraya sığmıyor” sözlerini kullandı.

CHP’Lİ VEKİL ALGI OPERASYONU İÇİN SÖZLERİ ÇARPITTI

CHP’li Fatma Kaplan, Büyükakın’ın bu açıklamalarını CHP’nin kanalı Halk TV’de katıldığı bir programda “Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Büyükakın, Gebze’ye gitti teşkilatlarını gezdi. Verdiği ilk vaat ne biliyor musunuz? Kamudan gelen bir adamın verdiği ilk vaat 'Size söz veriyorum Büyükşehir Belediye Başkanı olursam ilk yapacağım iş size bir ilçe binası yapmak' dedi. Bizim paramızla daha başkan dahi olmamışken böyle itiraflar yapıyor” diyerek çarpıttı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal