Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Lideri Putin'in Görüşmesi Sona Erdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 zirvesi için gittiği Arjantin'de Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından kısa bir açıklama yapan Erdoğan, "Önemli konularda görüşme şansımız oldu. İdlib'le alakalı atmamız gereken değişik adımlar var. Türkakımı ile alakalı görüşmeler önem taşıyor" dedi.

01.12.2018-18:16 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-18:16) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Lideri Putin'in Görüşmesi Sona Erdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile TSİ 17.25'te başlayan görüşmesi medyaya kapalı yapıldı. Görüşmede, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da yer aldı.

"İDLİB'LE İLGİLİ GÖRÜŞME YAPMAYI ÖNEMLİ BULUYORUZ"

Görüşme öncesi kısa bir açıklama gerçekleştiren Erdoğan, "İdlib'le alakalı görüşme yapmayı önemli görüyoruz. Kısa da olsa dar kapsamda İdlib'le alakalı atmamız lazım olan adımlar olduğuna inanıyorum" sözlerini kullandı.

"HAYATİ KONULARDA GÖRÜŞME FIRSATIMIZ OLDU"

Erdoğan, Rusya Lideri Putin ile gerçekleştirdiği görüşme ardından, "Önemli meselelerde görüşme şansımız oldu. İdlib'le alakalı atmamız gereken değişik adımlar var. Türkakımı ile alakalı görüşmeler önem taşıyor" dedi.

Erdoğan ABD Başkanı Trump ve İngiltere Başbakanı May ile de bir araya gelecek.

TRUMP İLE İKİNCİ GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu görüşmenin sonrasında Arjantin'de süren G20 Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Trump ile bu akşam 20.20'de ikinci defa bir araya gelecek.

Erdoğan'ın bu görüşmesinin sonrasında Japonya ve İngiltere başbakanları ile de görüşeceği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal