CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Önder Sav'dan Çok Sert Tepki

CHP'nin Afyonkarahisar'da yaptığı Belediye Başkanları Çalıştayı, parti içerisinde Kılıçdaroğlu'na dönük sert eleştirilere sebep oldu. Kılıçdaroğlu'nun "İl kongrelerine tek isimle gideceğiz" sözlerine sert tepki gösteren CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav, "Böyle saçma şey olmaz." dedi.

31.07.2019-10:28 - (Son Güncelleme: 31.07.2019-11:53) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Önder Sav'dan Çok Sert Tepki

CHP’nin yerel yönetim stratejisini tespit etmek için Afyonkarahisar’da yaptığı Belediye Başkanları Çalıştayı büyük bir kavganın fitilini ateşledi. Partinin ağır topları, “İl kongrelerine tek adayla gideceğiz” diyen Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıktı.

ÖNDER SAV'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

CHP’li belediye başkanlarının katıldığı Afyonkarahisar Çalıştayı’na Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları damgasını vurdu. Kılıçdaroğlu burada “İl kongrelerine tek adayla gideceğiz” dedi. Milletvekili ve parti yöneticilerinin içinde olduğu WhatsApp gruplarında tepkilerin şiddeti artarken en sert yazı eski Genel Sekreter Önder Sav’dan geldi. Sav’ın yazdığı yazı kısa süre içinde milletvekilleri ve parti yöneticileri arasında WhatsAppp aracılığıyla dolaşmaya başladı.

"BÖYLE SAÇMA ŞEY OLMAZ"

Akşam'dan Ercan Öztürk'ün aktardığına göre Sav’ın yazdığı yazıdaki eleştiriler ise şu şekilde:

“Afyon’da yapılan Belediye Başkanları toplantısında, Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘bu dönem yeni bir uygulama başlatacağız. İl kongrelerine tek isimle gideceğiz’ dediği bildirilmektedir. Bu söylemi duyunca ‘Böyle saçma şey olmaz’ diyerek isyan ettim. Bu sözleri, CHP Genel Başkanı söylememiştir diye düşündüm. Eğer söylenmişse CHP’de yeni ve tehlikeli bir dönem başlayacak, içinden çıkılması imkansız karmaşık bir süreç yaşanacak demektir.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal