CHP 23 Haziran'daki Seçimi Boykot Etmeyecek

CHP, YSK'nın verdiği İstanbul kararının ardından toplandı. Yapılan toplantıda boykot yerine seçime katılma kararı çıktı.

07.05.2019-13:07 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-13:01)

CHP PM seçim iptali gündemiyle bir araya geldi. Toplantıda boykot yerine seçime gitme kararı verildi. Toplantı öncesi bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çok güzel şeyler olacak, hiç kimse merak etmesin. Bu ülkeye demokrasi getireceğiz" dedi.

CHP Parti Meclisi (PM) ve milletvekilleri, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul seçimlerinin tekrarlanması kararının sonrasında saat 10.00'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bir araya geldi.

İMAMOĞLU DA KATILDI

Parti genel merkezinde yapılan toplantıya mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve milletvekilleri katıldı.

Toplantı çıkışında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Ekrem İmamoğlu "İstanbulumuza şunu söyleyelim. Hep birlikte çok güzel işler yapacağız. Süreçle alakalı Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu grup toplantısında açıklama yapacak" dedi.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Çok güzel şeyler olacak, hiç kimse meraklanmasın. Bu ülkeye demokrasi getireceğiz. Her şeye rağmen getireceğiz. Mücadelemiz demokrasi için olacak" açıklamasını yaptı.

BOYKOT YOK

Toplantıda boykot kararının gündeme geldiği bildiriliyor. PM'de boykot yerine seçime gitme kararı verildi.

Kılıçdaroğlu, YSK'nin kararının sonrasında dün akşam saatlerinde de Merkez Yönetim Kurulunu toplamıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal