Cemal Kaşıkçı Olayı İçin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda Arama Yapılacak!

2 Ekim'den beri kendisinden haber alınamayan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı için öğleden sonra Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda arama gerçekleştirilecek.

15.10.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 15.10.2018-12:56) Cemal Kaşıkçı Olayı İçin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda Arama Yapılacak!

2 Ekim'de Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin ardından bir daha haber alınmayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için bugün öğleden sonra konsolosluk binasında arama gerçekleştirecek.

AÇIKLAMA DIŞİŞLERİ KAYNAKLARINDAN GELDİ

Dışişleri Bakanlığı kaynakları, en son bölgede görülen Cemal Kaşıkçı için bugün Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda arama yapılacağını tahmin edildiğini açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve Batı basınında Ortadoğu ile alakalı haberleriyle bilinen Kaşıkçı'dan, 2 Ekim'de resmi işlemler için ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'na girmesinin sonrasında haber alınamamıştı.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİALARINI KABUL ETMİYORLAR

Kaşıkçı'nın kaybolmasının sonrasında kendisinin orada öldürüldüğü iddialarını kabul etmeyen Suudi görevliler, Başkonsolosluktan çıktığını ve akıbeti ile alakalı bir bilginin olmadığını iddia ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal