Bursa'da Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıs, Fuhuş Anlaşmazlığı Yaşadığı Kadını Öldürdü

Bursa'da meydana gelen olayda, cezaevinden izinli çıkan bir kişi kadın ticareti yüzünden anlaşmazlık yaşadığı kadını 5 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

12.06.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-10:43) Bursa'da Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıs, Fuhuş Anlaşmazlığı Yaşadığı Kadını Öldürdü

Olay, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre fuhşa teşvik suçundan dolayı cezaevinde yatan N.S., izinli olarak çıkarak 33 yaşındaki B.Ş.'nin evine geldi.

İkili para konusunda anlaşmazlık yaşarken, aralarında tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma daha sonra büyüyerek kavgaya döndü. Mutfakta bulunan bıçağı alan N.S., B.Ş.'yi sırtından ve ayağından 5 bıçak darbesi ile yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

KOMŞULARI EKİPLERE HABER VERDİ

Kadının seslerini duyan komşuları olayı Bursa İl Jandarma Komutanlığına bildirdi. Olay yerine gelen ekipler evin kilitli olan kapısını kırarak içeriye girdi. Kanlar içinde yerde yatan B.Ş., Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. B.Ş., buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinden kaçan N.S. ise Gürsu ilçesindeki ev adresinde kısa bir süre sonra jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınana N.S., ifadesinde suçunu kabul etti. 

Ekiplerin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal