Burdur'da Komşusunu Darbeden Bekçi Görevinden Uzaklaştırıldı

Burdur'da bir bekçi, komşusu olan genç kızı görüşmeye çağırdı. Genç kızı darbeden bekçi hakkında işlem başlatıldı ve görevinden uzaklaştırıldı.

28.05.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-11:30) Burdur'da Komşusunu Darbeden Bekçi Görevinden Uzaklaştırıldı

Olay, geçtiğimiz akşam Burdur'un Bucak ilçesinde meydana geldi. Bekçi olan A.U., komşusu N.A. adlı genç kızı görüşmek üzere yanına çağırdı. A.U., genç kızı darbederken, N.A., önce Bucak Devlet Hastanesi'ne gitti. Buradaki işlemlerinin ardından polise başvuran N.A., bekçi A.U.'dan şikayetçi oldu. 

Olayın ardından hukuki süreç başlatıldı. Bucak Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada da bekçi A.U.'nun görevden uzaklaştırıldığı ve hakkında idari ve adli soruşturma başlatıldığı belirtildi. 

Kaymakamlık açıklamasında, "Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğünde çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapan A.U.'nun bir vatandaşımıza hakaret ve darp eyleminde bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak A.U. hakkında idari ve adli soruşturma başlatılmış, ayrıca görevden uzaklaştırılmış ve konuyla ilgili idari tedbirler alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal