Binali Yıldırım, İstanbul Planlarını Tek Cümleyle Özetledi ''Türkiye'nin Amiral Gemisi Yapacağız''

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Esenyurt'ta yerel seçimler kapsamında katıldığı mitingde, İstanbul'u bilikte Türkiye'nin amiral gemisi yapacağız'' dedi.

21.03.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-17:13) Binali Yıldırım, İstanbul Planlarını Tek Cümleyle Özetledi ''Türkiye'nin Amiral Gemisi Yapacağız''

Esenyurt'ta katıldığı program çerçevesinde Güneydoğu'Daki aktivist gruplarla biraraya gelen Binali Yıldırım öncelikle Nevruz'u kutlayarak sözlerine başladı.

Sözlerine ülkemizin birliği ve bütünlüğüne düşman ittifaklara, neden destek verilmemesi gerektiğini, Suriye örneğine bakarak anlayabileceğimizi ifade etti. Koca bir medeniyeti bölen güçlerin Türkiye'yi de kirli ittifaklarla bölme, parçalama arzusu içinde olduklarını dile getirdi.

HER YERE GİTMELİYİZ, YOKSA ORALARA TERÖRİSTLER GİDER

Gençlerimizi kandıran terör örgütünün artık faaliyetten yoksun bir hale geldiğini, bunun da AK Parti'nin izlediği doğru politikalar sayesinde geçekleştiğini dile getiren Yıldırım, Türkiye'yi yükseltecek kadronun şu anda sadece AK Parti bünyesinde olduğunu ifade etti.

İSTANBUL TÜRKİYE'DİR

Esenyurt'a 3 ayrı metronun geleceğini sözlerine ekleyen Yıldırım, İstanbul'u ve Türkiye'yi daha da geliştirmek için çalıştıklarını belirtti. İstanbul'un gelişmesi Türkiye'nin gelişmesi demektir diyen Yıldırım, ''İstanbul'u birbirinden güzel ve büyük projelerle Türkiye'nin amiral gemisi yapacağız.'' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal