Binali Yıldırım, Hükumette Görev Alacak Mısınız Sorusuna Cevap Verdi

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım hükumette görev alıp almayacağı sorusuna cevap verdi. Yıldırım bu soruya, "Sadece milletvekiliyim" dedi.

26.06.2019-08:59 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-08:46)

23 Haziran'da tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'na karşı kaybeden AK Partili Binali Yıldırım, hükümette vazife alıp almayacağına yönelik soruya yanıt verdi.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, "Yıldırım: Asıl işimi yapacağım, milletvekili olarak devam" başlığıyla paylaşılan yazısında TBMM'deki Grup toplantısından çıkmasının ardından Binali Yıldırım'la yürüyerek yaptığı sohbeti okuyucularıyla paylaştı.

"SÖYLEYECEK BİR ŞEY YOK, SONUÇ ORTADA"

"Etraftan gelen, 'Sen üzülme…' diye sarılan, 'Uğraştık fakat olmadı…' diye gönül almaya uğraşan bakanlar, milletvekilleri, partililerin gönül alan cümleleri arasında sohbetimizi yaptık" diyen Sarıkaya şöyle devam etti:

Bir ara, 'Ne diyorsunuz gelen bu tepkilere?' dedim, bir şey söylemek istedi, fakat hafif gülümseyerek başını iki yana sallayıp sustu. Sonuç ile alakalı olarak da yalnızca 'Sonuç alındı… Nasip artık, söyleyecek bir şey yok, sonuç ortada' demekle yetindi"

PARTİDE VEYA HÜKÜMETTE GÖREV ALACAK MI?

Bu aşamada partide ya da hükümette bir vazife alıp almayacağı ile alakalı bir soru sorduğunu söyleyen Sarıkaya şu sözleri kullandı:

"Sesi kararlı bir tona dönüştü, 'Sadece milletvekiliyim' dedi. Devamını da şöyle getirdi: 'Asli işimize milletvekilliğine döndük. Sade milletvekiliyim artık…' Başka bir uğraş içerisinde olmadığını da vurguladı. Etrafımızı saran kalabalık moral aşılayan sözlerle çevresini sarıp yanımdan uzaklaştırdı."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal