Bilecik'in Hangi Mahallesi Karantinaya Alındı?

Türkiye'de coronavirüs salgını kapsamında oluşturulan karantina bölgelerine bir yenisi daha eklendi. Bilecik'te Akpınar Mahallesi'ne giriş çıkışlar yasaklandı.

08.04.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-09:47) Bilecik'in Hangi Mahallesi Karantinaya Alındı?

Türkiye'de coronavirüs salgını kapsamında oluşturulan karantina bölgelerine bir yenisi daha eklendi. Bilecik'te Akpınar Mahallesi'ne giriş çıkışlar yasaklandı.

Bilecik Valiliğinden aktarılan bilgilendirmede, salgınla mücadele çerçevesinde Bozüyük ilçe Hıfzıssıhha Kurulunun Kaymakam Hasan Yaman öncülüğünde bir toplantı gerçekleştirdiği dile getirildi.

İlçenin Akpınar Mahallesi'nde birden fazla coronavirüs vakasının tespit edilmesi sonucunda karantina uygulanmasının uygun görüldüğü vurgulanan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Mahallede birden fazla pozitif vakanın olması ve vakaların temaslı sayılarının çokluğu nedeniyle COVID-19'un yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla Bozüyük ilçe Hıfzıssıhha Kurul Kararı ile 7 Nisan tarihi ile 21 Nisan tarihi dahil olmak üzere giriş-çıkışların izine bağlı olmak kaydıyla karantina altına alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal