Coronavirüs Hastasının Uyanınca Yazdığı Not Doktoru Ağlattı

Yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile hastaneye başvuran müzisyende coronavirüs tespit edilirken anından tedaviye başlandı. Durumu iyiye giden hastanın uyanınca yazdığı not ise doktorları ağlattı.

08.04.2020-09:46 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-09:34) Coronavirüs Hastasının Uyanınca Yazdığı Not Doktoru Ağlattı

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizde de etkisini artırırken, 30 binden fazla vatandaşımız salgından etkilendi. Geçtiğimiz günlerde kendisinde coronavirüs semptomları gözlemleyen bir müzisyen Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne başvurdu. 41 yaşındaki vatandaşa anında coronavirüs tedavisi uygulanmaya başlandı.

"ÖMÜR BOYU DUACINIZ OLURUM"

Hastanın durumu gün geçtikçe kötüye giderken, yoğum bakıma kaldırıldı. Durumu daha da kötüye giden müzisyen solunum cihazına bağlanırken, hastanın sağlık durumu 9'uncu günde düzelmeye başladı. Müzisyenin sağlık durumu iyiye gittiği için doktorlar hastayı uyandırma kararı aldı. Uyanan hasta ilk anlarda konuşmakta güçlük çekti ve kağıt kalem alarak, "Eşim meraktan ölmüştür, yarın ya da öbür gün servise çıkacağımı arayıp söylerseniz ömür boyu duacınız olurum." notunu yazdı. Notu alan doktor ise bu durum karşısında gözyaşlarını tutamadı. 

Daha sonra hastanın eşi arandı ve haber verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal