Berat Albayrak Şehit Ailelerini Ziyaret Etti!

Bakan Berat Albayrak, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ziyarete gelerek, terör örgütü PKK/PYD'nin Suriye'deki bölgelerinden atılan roketlerle şehit olan 3 kişinin ailelerini ziyarete gitti.

07.02.2018-14:59 - (Son Güncelleme: 07.02.2018-14:57) Berat Albayrak Şehit Ailelerini Ziyaret Etti!

Bakan Berat Albayrak, Hatay'ın Reyhanlı ilçesine ziyarete gelerek, terör örgütü PKK/PYD'nin Suriye'deki bölgelerinden atılan roketlerle şehit olan 3 kişinin ailelerini ziyarete gitti. Hatay Valisi Erdal Ata'nın yalnız bırakmadığı Bakan Albayrak, ilk olarak Ahmet Şanverdi için kurulan taziye çadırını ziyaret etti.

Albayrak, Şanverdi'nin oğulları ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Bir süre aile ile sohbet eden Albayrak, sonrasında roketli saldırıda yaşamını kaybedenlerden Fatma Avlar için hazırlanan taziye çadırına giderek ailesine ve Reyhanlılara başsağlığı dileğinde bulundu.

Albayrak, terör örgütlerine gereken yanıtın verildiğini, verilmeye devam edeceğini ifade etti. Sonrasında Rıfat Sinirli için hazırlanan taziye çadırında giden Bakan Albayrak, burada da Sinirli'nin çocukları ve eşi ile görüştü. Başsağlığı dileyip acılı aileye destek olan Albayrak, Rıfat Sinirli'nin eşi Ayşe Sinirli ile uzun süre muhabbet etti. Ziyaretin basına kapalı olan kısmında, Berat Albayrak'ın, Ayşe Sinirli'yi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştürdüğü ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal