Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Sıddıki'den Yardım Talebi!

Adana Sanayi Odası'nda yapılan açıklamaya göre, Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Allama Sıddıki ve beraberindeki heyet, Adana ile Bangladeş arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere ADASO'yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Sıddı

08.11.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 08.11.2019-12:26)

Adana Sanayi Odası'ndan (ADASO) yapılan açıklamaya göre, Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Allama Sıddıki ve beraberindeki heyet, Adana ile Bangladeş arasındaki ticari ilişkileri geliştirmek ve ikili görüşmelerde bulunmak üzere ADASO'yu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Sıddıki, Adana'nın çok özel ve güzel bir şehir olduğunu belirterek, "Bu şehir tarihi bir öneme sahip. Bizim Adana'ya geliş sebebimiz bu kentin liderlerini ziyaret etmek ve iş adamlarıyla bir araya gelmek. Programımız kapsamında bu konuda birçok ziyaret gerçekleştiriyoruz. Umarım bu ziyaretler sonunda Adana ile Bangladeş arasında ticaret hız kazanarak artar." ifadesini kullandı.

Sıddıki, her sektörde olduğu gibi gıda ve meyve işleme sektöründe de yatırımcıları beklediklerini bildirerek, şunları kaydetti:

‘Meyvemiz Var Fakat Modern Meyve İşleme Tesislerimiz Yok’

"Çok tropik meyvemiz var. Fakat modern meyve işleme tesislerimiz yok. Öncelikle Bangladeş'in kendi nüfusu çok büyük olduğu için geniş bir pazar. Çok istikrarlı büyüyen bir ekonomimiz var. Çok vizyoner ve dinamik bir başbakanımız var. Dış ilişkilerde barışsever bir politika yürütüyoruz. Ülkemize yatırım yapacak girişimciler, dünyanın pek çok ülkesine vergisiz ve kotasız erişime sahip olacaklar, bu şekilde ihracat yapabilecekler. Ayrıca yatırımcı için çok dostane ve kolay bir yatırım rejimimiz var."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal