Bağcılar'da 4 Binaya Coronavirüs Karantinası

Bağcılar Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Bağcılar'da bulunan 4 bina coronavirüs nedeniyle karantinaya alındı.

06.04.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-17:24) Bağcılar'da 4 Binaya Coronavirüs Karantinası

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de etkili olmaya devam ediyor. Ülke genelin yaklaşık olarak 30 bin kişi virüsten etkilenirken, vakaların yüzde 60'ı İstanbul'da görüldü. 

Son olarak Bağcılar Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, "4 Nisan'da toplanan İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından yapılan değerlendirmelerde; ilçemiz Merkez, Çınar, Kirazlı ve Kazım Karabekir mahallelerindeki 4 binada ikamet eden vatandaşlarımızda yapılan Covit-19 testlerinin pozitif çıkması nedeniyle, bu binalarda Umumi Hıfzıssıhha Kanunu hükümleri uyarınca karantina tedbiri uygulanmasına karar verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülke genelinde şu ana kadar 27 bin 69 coronavirüs vakası tespit edilirken, hayatını kaybedenlerin sayısı 574'e yükseldi. Tedavilerinin ardından taburcu olanların sayısı ise bin 42'ye çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal