Askerler Siyanür Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı

Malatya'da bir cinayet soruşturmasını yürüten jandarma ekipleri siyanür zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

31.01.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 31.01.2020-13:02) Askerler Siyanür Zehirlenmesi Şüphesiyle Hastaneye Kaldırıldı
EVDE BULDUKLARI MADDENİN TADINA BAKTILAR

Alınan bilgilere göre; Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Bağtepe Mahallesi'nde yol kenarında başından silahla vurulmuş şekilde bulunan ve sonrasında kaldırılığı Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitiren Hasan Gültekin (28) cinayeti soruşturmasını yürüten jandarma ekipleri, Battalgazi bölgesinde cinayetle bağlantısı bulunduğu düşünülen bir şahsın evinde araştırma yaparken, toz halinde buldukları bir maddenin uyuşturucu olup olmadığını anlamak için tattı.

Toz halindeki maddeyi tadan 3 rütbeli asker ev sahibine maddenin ne olduğunu sorduğunda 'siyanür' cevabını alınca panik içinde hastaneye başvurdu.Turgut Özal Tıp Fakültesi'nde zehirlenme şüphesi ile müşahede altına alınan askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, ev aramasında bulunan toz halindeki beyaz maddenin siyanür olup olmadığı araştırılıyor.

CİNAYETİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Hasan Gültekin cinayeti ile ilgili soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri olayla bağlantısı bulunduğu tespit edilen 4 kişiyi gözaltına aldı.Jandarmadaki işlemleri sonrası mahkemeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf eden S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal