Antalya'da Yine Hortum Faciası, 5 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Kumluca bölgesinde meydana gelen hortum sebebiyle 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Hortum bölgedeki evleri ve seraları hasara uğrattı.

26.01.2019-10:39 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-10:35) Antalya'da Yine Hortum Faciası, 5 Kişi Yaralandı

Antalya'nın Kumluca bölgesinde meydana gelen hortum sebebiyle 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı. Hortum bölgedeki evleri ve seraları hasara uğrattı.

Antalya'nın Kumluca bölgesinde gerçekleşen hortum sebebiyle 5 kişi yaralandı. 2 gün sonra tekrardan etkili olan hortum bölge sakinlerinin evlerine ve seralara zarar verdi.

5 KİŞİ YARALANDI

Salur Mahallesi'nde etkisini gösteren yağış ve hortum, seralara ve tarım arazilerine büyük hasar verdi. Hortum dolayısıyla Suriyeli oldukları tespit edilen 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Yararılar 112 Acil Servis çalışanlarının yardımıyla hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumları hakkında hayati tehlikenin söz konusu olmadığı bildirildi.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE FIRTINA HAYATI DURDURDU

Diğer yandan Antalya şehir merkezinde de kuvvetli yağış ve fırtına yaşamı olumsuz etkiliyor. Fırtına sebebiyle Konyaaltı Sahili'nde dev dalgalar meydana geldi.

Kuvvetli yağıştan dolayı Konyaaltı bölgesinde bulunan Boğaçayı Deresi taştı. Çakırlar civarındaki köprü, suların üzerinden aşması sebebiyle trafiğe kapatıldı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Antalya'nın Kumluca ve Finike bölgelerinde geçtiğimiz gün gerçekleşen hortum sebebiyle 13 yaşında bir çocuk ve yaralanan 40 yaşındaki ASAT görevlisi Bayram Demir yaşamlarını yitirmişti. Bunun yanında 8 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal